Robotica

Vanaf 2020 is elke school verplicht om robotica en programmeren binnen hun curriculum aan te bieden. En robot is zo gekocht. Maar welke van de vele robots moet je nou aanschaffen. En zijn ze breed inzetbaar, van kleuter tot bovenbouw (of binnen het VO). Hoe kan je een doorlopende leerlijn garanderen en kan je het vakoverstijgend meenemen binnen de verschillende vakken van de school. Wij bieden mogelijkheden, zonder zelf veel in te hoeven kopen. Maak een afspraak mocht u hulp willen op uw zoektocht en wie weet hebben wij een passende oplossing.

21st Century skills hoor je overal om je heen. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in. Wij zijn doorlopend in ontwikkeling op dit gebied. Denk naast robotica/programmeren ook aan Escaperooms, Stop motion, Virtual Reality, 3D-printing. Maar ook projecten die de leerlingen voorbereid op ondernemerschap, met inzicht op de mogelijkheden van nu. Bijvoorbeeld door te leren wat crowdfunding is en hoe je dat kan toepassen, hoe zet je social media in om je doel te behalen

Wij hebben een lesmethode wat aansluit bij de richtlijnen van SLO/TULE zodat u zeker weet dat al deze leerdoelen worden behaald.

Lokaal 2.20 kan ook de materialen en/of de docent voor u verzorgen zodat u ook hier geen omkijken naar heeft.

Wilt u weten hoe wij de methode binnen uw lesplan en capaciteit kunnen integreren?

Neem gerust contact met ons op.