Wij ontwikkelen lesmethodes rondom techniek, robotica en kunst voor zowel peuteronderwijs, PO als VO. In deze lesmethode wordt er zoveel mogelijk praktijkgericht les gegeven om onderzoekend te leren, concluderen en presenteren. Door de verschillende lessen te doorlopen zullen de leerlingen alle doelen behalen, die gesteld zijn door de overheid (SLO/TULE). Waar nodig kunnen we ook lessen inzetten om eventuele achterstanden in bijvoorbeeld taal of motoriek extra aandacht te geven.

Naast het vervaardigen van de lessen kunnen wij ook ondersteuning bieden aan leerkrachten en ondersteunend personeel. Dit doormiddel van workshops en/of presentaties. Alle lessen zijn zo opgebouwd en omschreven dat de leerkracht alles in handen heeft om een goede les neer te zetten over het desbetreffende onderwerp.  Denk hierbij aan een materialenlijst, een overzicht van de kerndoelen, een begeleidend filmpje, een digi-bord pagina en een complete uitleg.

Wij gaan graag met uw school of organisatie in overleg om te bepalen wat de wensen en doelen zijn. Wilt u de lessen doorlopend inzetten of wordt er blokmatig gewerkt met verschillende disciplines? Hier kunnen we allemaal op inspelen door een grote hoeveelheid lesmateriaal. Op deze manier kunnen we de school of organisatie maatwerk leveren en precies die lessen aanbieden die gewenst en/of nodig zijn.

Buiten de reguliere lessen verzorgen wij ook masterclasses voor o.a game bouwen, technieklessen, VR en AR. Dit kan zowel tijdens als buiten de schooltijden gerealiseerd worden.

Wilt u weten hoe wij de methode binnen uw lesplan en capaciteit kunnen integreren?
Neem gerust contact met ons op.